Ajankohtaista

Joulukuu 2023

Yksityisasiakkaiden kauppapalvelu päättyy 31.12.23 vähäisen kysynnän vuoksi.

Marraskuu 2023

Tarjoamme jälleen luotettavaa ja helppoa kauppapalvelua yksityisille sosiaalipalvelukelpoisille asiakkaille Turun alueella, Raisiossa ja Kaarinassa. Toimitukset arkisin ja arkipyhinä 1-2 kertaa viikossa sovittujen kauppapäivien mukaan. Lisätietoa saa kauppapalvelun asiakaspalvelustamme.

Marraskuu 2022

Turun kaupungin kotihoidon kauppapalvelua jatketaan yhteistyössä Osuuskunta Turun Moniosaajien kanssa alkaen 1.11.2022. Kiitämme Turun kaupunkia luottamuksesta ja yhteistyökumppaneitamme Turun Osuuskauppaa ja Osuuskunta Taloushaltiaa hyvin sujuneesta yhteistyöstä kauppapalvelussa.

Kesätyöpaikka Turku 2022

Haemme kaksi reipasta ja oma-aloitteista kesätyöntekijää Turun kotihoidon kauppapalveluumme S-Market Halisen myymälässä (Gregorius IX:n tie 8, 20540 Turku). Työ sisältää kauppatavaroiden keräilyä ja/tai jakelua osapäiväisesti. Työtä on mahdollisuus tehdä myös kokopäiväisesti. Ikäraja on 18 vuotta. AB-ajokortti on plussaa. Työkokemus pakettiautonkuljettajana on lisää plussaa. Vapaamuotoiset työhakemukset sähköpostitse osuuskunta(at)turunmoniosaajat.fi. Lisätiedustelut Kari Hartikainen, p. 0445225284.

Huhtikuu 2022

Olemme lopettaneet yksityisten senioriasiakkaiden kauppapalvelun toistaiseksi. Syynä tähän on mm. Raision kotihoidon yksityisten kauppapalveluasiakkaiden siirtyminen paikallisen toimijan asiakkaaksi viranomaisten päätöksellä. Kiitämme Raision kaupungin kotihoitoa hyvästä yhteistyöstä ja kaikkia yksityisiä kauppapalveluasiakkaitamme luottamuksesta palveluumme.

Lokakuu 2019

Turun kaupungin kotihoidon kauppapalvelua jatketaan yhteistyössä Osuuskunta Turun Moniosaajien kanssa alkaen 1.10.2019. Kiitämme Turun kaupunkia luottamuksesta ja yhteistyökumppaneitamme Turun Osuuskauppaa ja Osuuskunta Taloushaltiaa hyvin sujuneesta yhteistyöstä kauppapalvelussa. Meiltä saavat kauppapalvelua myös muut yksityisen sosiaalipalvelun kriteerit täyttävät asiakkaat Turun alueella ja Raisiossa. Lisätietoa saa kauppapalvelun asiakaspalvelustamme.

Toukokuu 2018

Turun kaupunki päätti jatkaa Turun kotihoidon asiakkaiden kauppapalvelua Osuuskunta Turun Moniosaajien kanssa. Kiitämme Turun kaupunkia luottamuksesta ja yhteistyökumppaneitamme Turun Osuuskauppaa ja Osuuskunta Taloushaltiaa sujuvasta yhteistyöstä kauppapalvelun toteutuksessa. Meiltä saa sosiaalihuoltolain mukaista tukipalvelua asumiseen ja elämiseen mukaanlukien kauppapalvelu ilman ALV:tä nyt myös Raisiossa. Lisätietoa saa sosiaalipalveluvastaavaltamme.

Marraskuu 2017

Kauppapalvelun lisäksi erinäiset omakotitalkkarin, kotisiivouksen ja puutarhan hoidon työt työllistivät jäseniämme tänä vuonna. Hinnat asiakkaan välineillä alkaen 26 €/h (sis. ALV). Meiltä saa myös sosiaalihuoltolain mukaista tukipalvelua asumiseen ja päivittäiseen elämiseen ilman ALV:tä Turussa ja Kaarinassa (lisätietoa saa sosiaalipalveluvastaavaltamme). Työmme hinta on kotitalousvähennyskelpoinen (v. 2017 kotitalousvähennetty hinta alk. 13 €/h omavastuun, 100 € jälkeen).

Tammikuu 2017

Osuuskunta Turun Moniosaajat teki sopimuksen Turun kaupungin kotihoidon asiakkaiden kauppapalvelusta alkaen 1.1.2017. Lisätietoa saa Turun kaupungilta tai kauppapalvelun asiakaspalvelustamme.

cropped-kauppapalvelu-tiimi-2017-nettikuvaLokakuu 2016

Osuuskunta Turun Moniosaajat aloittaa ”kauppakassi kotiin” -palvelun eli kauppapalvelun yhteistyössä TOK:n (Turun Osuuskauppa) ja Osuuskunta Taloushaltian kanssa senioreille Turun kaupungin alueella. Kauppapalvelua tullaan jatkossa laajentamaan Turun seudulle. Lisätietoa kauppapalvelusta ja tilaukset asiakaspalvelunumerosta 0452122540 tai sähköpostiosoitteesta tilaus@turunmoniosaajat.fi.

Elokuu 2016

Erilaiset maalausurakat, pihapuiden kaadot, piha- ja puutarhatyöt, kalusteiden korjaukset ja kokoamiset sekä kotisiivoukset ovat työllistäneet osuuskuntamme jäseniä tänä kesänä. Meidät saa tällä hetkellä apuun pieneenkin työhön lyhyellä varoitusajalla. Säästät hinnassa, jos sinulla on omia työvälineitä.

Huhtikuu 2016

Osuuskunnan porukka vastaanottaa jo tilauksia kesäkaudelle mikäli tarvitset säännöllistä kodin- ja pihanhoitoa, pihahommien tekoa poissaollessasi tai remppahommia pienistä suurempiin projekteihin.

Osuuskunta Turun Moniosaajat näkyy myös mediassa! 

– Moniosaajien Facebook-sivu: www.facebook.com/turunmoniosaajat

Seutusanomat 22.4. 2016: Palkkatuetut talkkarit työskentelevät Kaarinan ja Raision omakotiyhdistyksissä – juttua myös osuuskunnastamme

http://turunseutusanomat.fi/2016/04/palkkatuetut-talkkarit/

Aamuset 4.4.2016: Pitkäaikaistyöttömät työllistivät itsensä osuuskunnalla

http://www.aamuset.fi/naista-puhutaan/tyotalous/pitkaaikaistyottomat-tyollistivat-itsensa-osuuskunnalla

Turkulainen 4.4.2016: Moniosaajien osuuskunta kasvussa

http://www.turkulainen.fi/artikkeli/380753-moniosaajien-osuuskunta-kasvussa

YLE 19.8.2015: Pitkäaikaistyöttömät työllistävät itseään osuuskunnissa – lait jääneet jälkeen kehityksestä

https://yle.fi/uutiset/3-8238183